Care sunt cele 5 modificări legislative radicale propuse de AUR și care vor salva România

Care sunt cele 5 modificări legislative radicale propuse de AUR și care vor salva România

AUR vine cu soluții pentru actuala stare deplorabilă în care se află România și care este generată de degradarea clasei politice născută din PCR și SECURITATE după 1989.

Înlăturarea de la putere a lui Ceaușescu a permis aducerea în prim-plan a eșalonului sovietic din PCR, cel care fusese scos pe tușă de președintele comunist al României. Acest eșalon a dat naștere partidelor care astăzi formează parlamentul României.

După 1989 a început o politică organizată de jefuire a țării de grupuri organizate interne și internaționale. Cu banii de atunci s-au făcut partide politice, s-au plătit funcții publice, au funcționat televiziuni. Presa a fost doar o rotiță dintr-un angrenaj ce avea menirea să supună statul român.

Intrarea AUR în parlament pe 6 decembrie a devenit deja o certitudine. Aproape fiecare județ din România va avea un parlamentar din AUR, partid conservator patriotic.

Dar AUR nu este dispus să facă alianțe politice cu actualele partide politice, considerate vinovate pentru drama românilor. Peste șase milioane au și parăsit țara, în speranța unui viitor mai bun.

România își va reveni numai dacă actualele partide politice vor dispărea și se va lăsa loc unor partide noi, reale, nu crimă organizată.

AUR nu va face alianțe dar îi va apăra pe români și va iniția un pachet de legi ce are menirea de a schimba România.

Referendumurile trebuie să devină obligatorii iar consultarea publică să se poată face și simplificat prin intermediul unor platforme online. Dacă referendumurile nu sunt duse la îndeplinire în maxim 30 de zile de către parlament acesta să fie dizolvat în mod automat. Până la acest moment nici un referendum nu a produs consecințe fiind utilizate doar în scop electoral.

Mandatele aleșilor trebuie să fie limitate la maxim două,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]