Canada aprobă de asemenea utilizarea vaccinului împotriva covidului. România iar codașă

Canada aprobă de asemenea utilizarea vaccinului împotriva covidului. România iar codașă

Canada urmează exemplul dat de către Marea Britanie și aprobă în regim de urgență utilizarea la scară largă a vaccinului împotriva covid.

Autoritatea de reglementare a sănătății din Canada a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech Covid-19, a doua zi după ce Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a făcut-o.

Agenția a declarat că vaccinul a îndeplinit „cerințele stricte de siguranță, eficacitate și calitate”.

Primul ministru Justin Trudeau spune că Canada va primi până la 249.000 de doze de vaccin în această lună.

În România doar se discută despre vaccin dar nu există nici urmă de el. Președintele prezintă ample campanii de vaccinare dar la acest moment nu există nici o comandă livrată pentru un astfel de produs.

Este foarte posibil ca birocrația românească să ucidă în continuare pe români și afacerile lor.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Rusia și-au mutat navele de război în Marea Neagră

Rusia și-au mutat navele de război în Marea Neagră

Două nave de război ale Rusiei au tranzitat sâmbătă strâmtoarea Bosfor către Marea Neagră, iar alte 15 vase mai mici au finalizat transferul către această mare, Moscova consolidându-ţi prezenţa navală în contextul relaţiilor tensionate cu Occidentul şi cu Ucraina, transmite Reuters. Creşterea prezenţei navelor de război în Marea Neagră coincide cu suplimentarea trupelor ruseşti în […]

UK: Ceremonia funerară regală pentru prinţul Philip

UK: Ceremonia funerară regală pentru prinţul Philip

Serviciul funerar pentru prinţul Philip, duce de Edinburgh şi soţ al reginei Elizabeth II, a avut loc sâmbătă, într-un cadru restrâns, în Capela St. George a Castelului Windsor. Cortegiul funerar, în fruntea căruia s-au aflat prinţul Charles şi prinţesa Anne, a pornit de la Castelul Windsor spre Capela St. George pe muzica de fanfară aleasă […]