Câmpulung Muscel: administrație zero, salarii de 4 milioane de euro

Câmpulung Muscel: administrație zero, salarii de 4 milioane de euro

Situația incredibilă de la Câmpulung Muscel este descrisă în cadrul unei postări care circulă online:

Elena Lasconi, proaspat aleasa primar la Campulung Muscel, da o informatie cu adevarat socanta.

Fondul de salarii al primariei orasului cu 30.000 de mii de locuitori este de 4.000.000 – 4 milioane de euro, 19.000.000 de RON.

Cum in Romania cam 1 persona din 3 plateste impozite si taxe – angajati + PFA, microfirme, etc., inseamna ca vreo 10.000 de locuitori din respectivul oras platesc cei 4 milioane de euro pe an(sunt 7072 de angajati + pfa si microfirme). Rezulata un cost de 400 de Euro, aproape un salariu mediu net de acolo platit in fiecare an DOAR pentru salariile celor din primarie. Deci iti dai in fiecare an un salariu lunar sa fie angajati la primarie unii si altii, cu rost si fara rost.

Asta numai salarii, fara apa-canal, incalzire, salubritate, iluminat public, drumuri publice, parcuri si spatii verzi, transport public – alea sunt separat, alti bani, alta distractie.

Ca sa va faceti o idee cat inseamna asta: 4 milioane de euro pe an reprezinta fondul de salarii al unei multinationale cu salariu mediu de 1000 de Euro si 200 de angajati.

Asta ca sa nu tot inghitim pe nerasuflate povesti de 2 bani, ca ne fura strainii: in Romania cei care muncim suntem furati in primul si in primul rand de statul roman.

Si de dispretuit si de scuipat in cap, tot angajatii din primarii si din institutii publice te dispretuiesc si te scuipa in cap, mai mult decat toti strainii la un loc.

Postare: Ovidiu Barz

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]