Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Business-ul ASA Cons, lovit de pandemie

Constructorul turdean cu proiecte ca Stadionul Sepsi, parcul logistic din Gilău, depozitul Ursus din Florești sau hala Midicom din Apahida va avea afaceri mai reduse cu până la 20% în acest an.

ASA Cons, constructorul viitoarei fabricii de MDF de lângă Piteşti, de 150 de milioane de euro, a încheiat primul semestru cu afaceri de 10,5 milioane de euro, în scădere cu 10% faţă de aceeaşi pe­rioadă din 2019. Compania estimează pentru anul în curs afaceri de 18-20 milioane, cu 15-20% sub 2019, conform ZF.

„Este o prognoză mai prudentă, însă bazată pe realitatea din ultimele săptămâni, care confirmă un număr mult mai mic de pro­iecte în piaţa construcţiilor industriale. Am avut multe proiecte anulate sau amânate, din diverse motive.

Beneficiarul final s-a răzgândit sau nu a reuşit să obţină în timp util actele şi autorizaţiile sau a decis să amâne o extindere a unor hale existente sau clienţii săi, viitori chiriaşi ai spaţiilor logistice dezvoltate de el, au amânat preluarea spaţiilor“, a declarat Bogdan Bulgaria, general manager al ASA Cons România.

Compania a anunțat este în curs de realizare a primei locuințe din beton prefabricat ridicate în România în perioada postcomunistă. ASA Cons lucrează acum la stadionul Sepsi Sf. Gheorghe și la magazine de bricolaj Dedeman în orașele Călărași și Lugoj.

Societatea din Turda a luat fiinţă în 1999, ca parte a grupului cu același nume din Ungaria. Aceasta a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale.

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Milionar rus ucis la Londra: Putin ar fi dat ordinul

Milionar rus ucis la Londra: Putin ar fi dat ordinul

Anchetatorii britanici au indicii că un om de afaceri rus decedat la Londra în 2018, un critic al preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, probabil a fost asasinat, informează BBC News. Omul de afaceri Nikolai Glushkov a fost găsit mort în martie 2018 în locuinţa sa din New Malden, în sud-vestul Londrei. Experţii legişti au prezentat vineri dovezi care […]

SUA: Statul Tennessee autorizează portul armelor la vedere fără permis

SUA: Statul Tennessee autorizează portul armelor la vedere fără permis

Tennessee se va alătura celorlalte state ale federaţiei americane în care cetăţenii vor putea să poarte arme la vedere fără a avea nevoie de un permis, după ce guvernatorul Bill Lee a semnat joi o lege în acest sens, transmite dpa, citând o publicaţie locală. Bill Lee Sursa foto: © Andrew Nelles / The Tennessean […]