Becali s-a încurcat: nu era AUR ci Acțiunea 2012 și nu a dat, a luat

Becali s-a încurcat: nu era AUR ci Acțiunea 2012 și nu a dat, a luat

Ce să faci, vârsta îi mai joacă și feste.

George Becali a susținut că sediul partidului AUR a fost pus de el la dispoziția lui George Simion.

Însă în urma cercetărilor făcute de noi sediul partidului AUR, amplasat pe strada Traian 168, nu are nici o legătură cu George Becali.

Acest lucru a fost confirmat de membrii de partid și care afirmă că sediul partidului a fost închiriat de pe OLX și se plătește o chirie lunară din cotizațiile membrilor.

George Simion a venit însă cu precizări și susține că cel mai probabil George Becali face o confuzie între partidul AUR și platforma unionistă Acțiunea 2012.

El declară că pe când făcea activism a avut o discuție cu George Becali pentru a pune la dispoziția asociației fațada clădirii în care se afla fostul sediu de partid al lui Becali însă acesta nu a răspuns favorabil solicitării.

Cumva Becali amestecă în mod intenționat sau nu cele două aspecte, cam așa cum a fost și cu Boby Păunescu ce s-a băgat ca musca în miere atunci când s-a băgat în poza învingătorilor.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]