BĂTAIE ca-n CODRU, la MANGALIA, din cauza unei FEMEI

BĂTAIE ca-n CODRU, la MANGALIA, din cauza unei FEMEI

Un scandal de proporții a izbucnit la Mangalia, mărul discordiei fiind o femeie. Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și s-au lovit cu ce au apucat, ajungând la spital. În cauză a fost declanșată o anchetă.

foto: arhivă

Mai exact, luni, 5 aprilie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbați care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alți 2 bărbați.

Cei 5 au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind una stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Update: Urmare a altercație din cursul zilei de ieri, în municipiul Mangalia, 5 bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Cei cinci au vârstele de 21, 41, 32, 27 și 38 de ani.

L.I.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

Oamenii de știință sugerează că undeva între 25% și până la 80% dintre persoanele bolnave de COVID-19 nu știu că poartă virusul SARS-CoV-2. Acest fenomen permite ca noul coronavirus să se răspândească mai rapid pe cale comunitară. Experții sunt de părere că purtătorii asimptomatici sunt unul dintre motivele cele mai importante pentru care trebuie să […]