Băsescu odă la adresa lui Firea: era o fată muncitoare

Băsescu odă la adresa lui Firea: era o fată muncitoare

Actualul candidat la funcția de primar al capitalei României, Traian Băsescu, a vorbit despre primele momente în care își aduce aminte de Gabriela Firea.

Fostul președinte afirmă cum că Gabriela Firea era un om muncitor, modest și că își făcea veacul pe la sediul PDL până ce Radu Berceanu a dat-o afară din curte:

„Nu, erau nişte oameni modeşti, decenţi, amândouă. Şi Mihaela şi Gabriela. Nimic de reproşat din punctul ăsta de vedere. Dar cum era Berceanu smuncit, i-a venit într-o zi” a spus Traian Băsescu despre contracandidata sa la Adevărul Live.

 • Băsescu odă la adresa lui Firea: era o fată muncitoare

  Actualul candidat la funcția de primar al capitalei României, Traian Băsescu, a vorbit despre primele momente în care își aduce aminte de Gabriela Firea. Fostul președinte afirmă cum că Gabriela Firea era un om muncitor, modest și că își făcea veacul pe la sediul PDL până ce Radu Berceanu a dat-o afară din curte: „Nu, erau nişte oameni modeşti, decenţi, amândouă. Şi Mihaela şi Gabriela. Nimic de reproşat din punctul ăsta de vedere. Dar cum era Berceanu smuncit, i-a venit într-o zi” a spus Traian Băsescu despre contracandidata sa la Adevărul Live.

 • Băsescu a închis interviul Hotnews la întrebarea: ce reprezintă gestul cu degetul la nas al Elenei Udrea.

  După cum bine se știe primul președinte al partidului mișcarea populară a fost Elena Udrea. După ce a fost pusă sub acuzare și a fugit din țară ca să nu facă pușcărie, ea a fost îndepărtată și președinte a fost ales Eugen Tomac. Ambii au fost și sunt vasali de bună credință ai lui Traian Băsescu, un bătrânel om politic care ar fi trebui să stea liniștit să se ocupe de nepoței la bătrânețe.

 •  » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

  Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

  DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

  Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

  Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

  Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]