Băgat într-un centru de reeducare, după ce a AGRESAT SEXUAL o minoră de 8 ANI

Băgat într-un centru de reeducare, după ce a AGRESAT SEXUAL o minoră de 8 ANI

Iulian P. a nenorocit pe viaţă o fetiţă de 8 ani pe care a agresat-o sexual. Astfel, inculpatul, în vârstă de 14 ani la data comiterii faptei, a momit victima cu o pungă de chipsuri, şi a încercat să aibă un raport sexual normal cu aceasta.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, Iulian P., în vârstă de 14 ani, a plecat din zona terenului de fotbal și s-a îndreptat către centru. Acesta a observat-o pe victimă, de 8 ani, din aceeași localitate, care se afla în curtea casei prietenei sale. După ce a observat-o, inculpatul a chemat-o la stradă pentru a-i cumpăra ceva de la magazin. Cei doi se cunoșteau prin virtutea faptului că se deplasau cu același microbuz către școală. După ce au cumpărat o pungă de chipsuri, inculpatul a întrebat-o pe minoră dacă vrea să se joace împreună și, aceasta fiind de acord, s-au deplasat în spatele unei pensiuni, unde există un deal și apoi o zonă împădurită. La un moment dat, aflându-se în interiorul zonei împădurite, lui inculpatului i-a venit ideea de a întreține relații sexuale cu minora, fapt pentru care a întrebat-o dacă vrea să facă „treaba aia”, aceasta fiind de acord. În continuare, inculpatul i-a cerut minorei să se dezbrace de pantaloni și de lenjeria intimă, ceea ce aceasta a și făcut, și să se întindă pe jos. Inculpatul s-a dezbrăcat și el de pantaloni și lenjerie intimă, s-a pus peste minoră și a încercat să aibă un contact sexual normal cu aceasta. După ce s-a încheiat acest incident, cei doi s-au îmbrăcat și au plecat din acel loc, despărțindu-se, nu înainte ca inculpatul să-i ceară să nu povestească nimănui despre cele întâmplate și să-i lase minorei punga cu chipsuri.

Ce a declarat inculpatul

Suspectul a declarat că se afla în zona terenului de fotbal și se îndrepta către centrul de plasament,

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă științifică Scientific American a anunțat luni că nu va mai folosi termenul „schimbări climatice” în articolele despre încălzirea globală cauzată de activitățile umane și că va utiliza în schimb „urgență climatică”, relatează Yahoo News. „Jurnalismul ar trebui să reflecte ceea ce spune știința: urgența climatică este aici”, a afirmat Mark Fischetti, editor senior […]