AUR , singurul partid creștin care nu va refuza niciodată să spună „Asa să-mi ajute Dumnezeu!”

În timp ce USR-PLUS-istii refuză să spună „Asa să-mi ajute Dumnezeu” și să jure pe Biblie , Alianță pentru Unirea Românilor promite celor care vor vota AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 că AUR nu va face NICIODATĂ ceea ce a făcut USR/PLUS zilele trecute.

Singură șansă de a scăpa de acest sistem corupt care ne conduce de 30 de ani, este în opinia celor de la AUR , votul acordat oamenilor care își respectă alegătorii , care cred în Dumnezeu și își iubesc țara.

În multe orașe, printre care Brașov, București și Iași, consilierii județeni și locali ai USR/PLUS au refuzat în grup să-și depună jurămantul fată de tară și cetăteni conform protocolului, cu mână pe Biblie, și să încheie cu formulă „Asa să-mi ajute Dumnezeu!” Ei au invocat opțiunea „fără formulă religioasă” din Codul Administrativ (OUG 57/2019 pe care AUR dorește să o modifice).

AUR atrage atenția că boicotul anti-creștin și anti-Biblie al aleșilor USR/PLUS coincide cu atacurile grave la adresă Bisericii Ortodoxe Române și a Patriarhului ei, lansate de diverși „influenceri” apropiați acestei formațiuni politice.

AUR afirmă că, în aceste vremuri de criză sanitară și economică, România nu are nevoie de politicieni și aleși locali sau parlamentari care își exprimă pe fată, ostentativ, necredința, ateismul, lipsă de respect și aroganța disprețuitoare fată de valorile fundamentale și de tradițiile românilor.

Articole similare

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare va întâlni formaţia franceză Nantes Atlantique Handball în semifinalele competiţiei EHF European League, al cărei turneu final va avea loc în zilele de 8 şi 9 mai în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, informează Agerpres. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Herning-Ikast Handbold (Danemarca) şi Siofok […]

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Surse din rândul coaliției de guvernare arată că medicul Adrian Wiener, actual deputat USR-PLUS, ar putea fi nominalizat pentru portofoliul de ministru al Sănătății, au transmis în cursul zilei oficinele G4 și Ziare.com. Întrebat la Antena 3 dacă îi va lua locul lui Voiculescu, Wiener a refuzat să ofere un răspuns clar, spunând că este […]