AUR sigur nu se trage din PCR dar CTP sigur se trage din Scânteia

AUR sigur nu se trage din PCR dar CTP sigur se trage din Scânteia

CTP este unul dintre jurnaliștii supărați pe propria viață și care a girajat pe rând pe Iliescu, Constantinescu, Băsescu și acum pe Iohanis.

Niciodată nu a nimerit-o, nu a fost nici un aprig luptător pentru libertate.

El a făcut observația că AUR are rădăcinile în PCR, legătura fiind filonul naționalist. Dar filon naționalist exista și în discursul lui Donald Trump, el tot în PCR își are rădăcinile?

Dar CTP este plătit de DIGI24, televiziunea unui naționalist maghiar și care sub masca globalizării toarnă zoaie la identitatea românească. Și mulți alții fac asta pe bani, fără discernământul meseriei.

AUR este condus de George Simion, un tânăr ce avea doar 3 ani la revoluție.

Nu se poate spune același lucru despre CTP, personaj istoric ce se afla în floarea vârstei la acel moment și, din ce știm , scria de zod slove în Scânteia, principala publicație a PCR.

Cu o ură proletară atacă acest monstru sacru AUR, fără a ști nimic despre proiectul politic al partidului, pe principiul că dacă este comandă de la partid să o facem.

Rușine domnule CTP, demult v-ați compromis ca jurnalist.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]