AUR se va opune vânzării la bucată a României și privatizării companiilor strategice

AUR se va opune vânzării la bucată a României și privatizării companiilor strategice

AUR anunță că se va opune oricăror inițiative de privatizare a companiilor strategice, în contextul abrogării Legii 173 / 13 august 2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică. „Guvernul anti-național” devine astfel o realitate palpabilă.

„Vânzarea României, la bucată, este inacceptabilă, indiferent care este miza politică, fie că este aderarea la spațiul Schengen, după cum se vehiculează, fie că este acceptarea țintei de deficit de către partenerii europeni. Un stat puternic, este un stat suveran, stăpân pe propriile resurse, ceea ce România va înceta să mai fie dacă acest proiect va trece de ultima redută, Parlamentul României”, a declarat Dumitru-Viorel Focșa, deputat AUR, potrivit patriotii.info.

Focșa a participat la mitingul de protest organizat în Constanța sub egida Portul Constanța NU este de vânzare! și precizează că atât el, cât și colegii săi, vor ieși în stradă dacă Guvernul Cîțu va încerca să privatizeze oricare companie strategică românească.  

„Nu putem permite ca el să intre în istorie ca un Guvern vânzător de țară. Parlamentarii AUR de Constanța, împreună cu membrii organizației județene vor susține, din stradă, toate mișcările de protest ce vor fi organizate împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu. Compania Națională Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt doar câteva dintre companiile strategice care ar trebui să rămână ale românilor”, a conchis deputatul AUR.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

28.000 de doze de  Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

28.000 de doze de Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV) luni soseşte în România o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 214.110 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale […]

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Instituțiile statului sunt căpușate de indivizi unși politic care acționează împotriva intereselor statului român și, evident, în favoarea unor interese străine.Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, refuză să acționeze legal pentru îndepărtarea inscripției în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada Primăriei Gheorgheni. Inscripția în cauză, specifică sistemului administrativ din Ungaria, este ilegală. Ea este ilegală […]