AUR aplică o lovitură puternică UDMR: Dan Tanasă candidează

AUR aplică o lovitură puternică UDMR: Dan Tanasă candidează

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români conduși de George Simion, aplică o lovitură puternică de imagine UDMR.

Activistul civic Dan Tanasă, cel care a câștigat sute de procese împotriva abuzurilor minorității politice maghiare din Covasna, Harghita și Mureș, răspunde apelului public lansat de George Simion și va candida la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

„A confirmat! Dan Tanasă va candida pentru Parlamentul României pe listele civice ale AUR în apărarea românilor din Covasna, Harghita și Mureș. Votați-ne pe 6 decembrie!” este postarea făcută astăzi de George Simion.

Dan Tanasă este cunoscut pentru lupta sa pentru drepturile românilor din centrul României și împotriva abuzurilor comise în regiune de către UDMR.

Dan Tanasă este activistul civic care a câstigat în instanță obligația afisării simbolurilor naționale în cele trei județe și interzicerea arborării pe instituții publice a steagului separatist al ținutului secuiesc.

George Simion, copreședintele AUR, a lansat un apel public la unitatea forțelor patriotice fie că este vorba despre independenți, partide, asociații sau sindicate.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]