Atacul unui rechin a dus în Australia la moartea unui om

Atacul unui rechin a dus în Australia la moartea unui om

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost ucis duminică într-un atac realizat de un rechin într-o destinație turistică populară din Australia de Vest.

Atacul a avut loc în jurul orei 8:40, în timp ce victima făcea bodyboard la aproximativ 100 de metri de Cable Beach, lângă Broome, o destinație de vacanță de pe coasta Oceanului Indian din Australia, a spus poliția.

„Este un incident tragic, foarte neașteptat, o persoană care iese să se distreze în apă”, a declarat reporterilor inspectorul de poliție al biroului districtului Kimberley, Gene Pears.

Pears a spus că un cuplu de pe plajă l-a văzut pe bărbat bătând în apă și s-au grăbit să-l tragă pe bărbat în siguranță.

Bărbatul a suferit răni grave la picior și la mână și a fost declarat mort la fața locului, au spus polițiștii.

Moartea sa a adus numărul de decese din atacurile rechinilor din acest an în țară la opt – cel mai mare din 1929, când au murit nouă persoane.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

SUA solicită Rusiei să înceteze comportamentul agresiv faţă de Kiev

SUA solicită Rusiei să înceteze comportamentul agresiv faţă de Kiev

Distribuie dacă ți-a plăcut Antony Blinken, șeful diplomaţiei americane i-a cerut Rusiei să își retragă forţe armate de la granița Ucrainei, în contextul în care în ciuda declarațiilor recente privind retragerea trupelor ruse, aceasta sunt încă prezente în număr mare. „Sperăm că Rusia îşi va înceta acţiunile periculoase şi agresive”, a spus acesta. „Suntem conştienţi […]

Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Distribuie dacă ți-a plăcut Premieră în pandemie: Serbia își va plăti cetățenii ca să se vaccineze împotriva Covid-19, în speranța că va reuși să-și relanseze campania de imunizare, după ce interesul public a scăzut. Astfel, cei care s-au vaccinat deja sau vor face acest lucru până la sfârșitul lunii mai vor primi 25 de euro. […]