Antrenament reușit pentru Europa League. CFR Cluj, victorie fără emoții la Giurgiu

Antrenament reușit pentru Europa League. CFR Cluj, victorie fără emoții la Giurgiu

Formația condusă de Dan Petrescu a reușit să se impună fără probleme pe terenul Astrei, scor 2-0, înaintea duelului cu Djugardens.

Campionii au început ofensiv jocul de la Giurgiu, iar Itu a trecut pe lângă gol după doar 30 de secunde de joc. Formația clujeană a continuat să pună presiune, în timp ce gazdele păreau că nu pot face față asaltului “feroviarilor”.

Deși elevii lui Dan Petrescu au mai redus din turație, Itu a avut o nouă ocazie (20), iar Păun a fost și el aproape de gol (28). Treptat, Astra a avansat spre poarta lui Bălgrădean, iar Crepulja putea deschide scorul, însă defensiva clujeană a respins (30).

Apoi, Răduț a scos din joc doi adversari, a șutat la colțul scurt, însă Bălgărdean a respins (33). La faza imediat următoare, Graovac a trimis cu capul în bara porții clujene (34). Până la finalul reprizei, Debeljuh a fost și el aproape de a marca, însă golul “feroviarilor” a venit la finalul primelor 45 de minute.

În urma unei faze prelungite de atac a trupei din Gruia, balonul a ajuns în careu la Crepulja, care a încercat să respingă, însă și-a învins propriul portar cu un șut în vinclu (45). Astfel, la pauză clujenii conduceau cu 1-0.

La revenirea de la cabine, tot elevii lui Dan Petrescu au fost mai activi. La doar două minute de la reluare, Vinicius și mai apoi Itu au trecut pe lângă golul al doilea. Chiar dacă nu au mai fost consemnate ocazii importante, CFR-ul a continuat să preseze.

În cele din urmă, forcing-ul a dat roade, iar imediat după încheierea primei ore de joc, Rondon a centrat foarte bine, iar Debeljuh a reluat din cădere în plasa porții lui Lazar (61). “Feroviarii” au mai redus din turație după cel de-al doilea gol, însă și-au păstrat avantajul și s-au impus cu 2-0.

Echipe de start:

Astra Giurgiu: Lazar – D. Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto (Dandea ‘82), Crepulja, Zaharia (Moise ‘3, Balaure ‘59) – Alibec, Fatai, Răduț (Gheorghe ‘82)

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Petrila ’78), Hoban, Păun (Djokovic ‘78) – Rondon (Omrani ’90), Debeljuh (Vojtus ‘70), Costache (Pereira ’46)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Apeluri către europarlamentarii români: NU VOTAȚI pentru PAȘAPORTUL DE VACCINARE! Românii sunt îndemnați să-și transmită opiniile către Parlamentul European. ActiveNews oferă AICI toate adresele

Apeluri către europarlamentarii români: NU VOTAȚI pentru PAȘAPORTUL DE VACCINARE! Românii sunt îndemnați să-și transmită opiniile către Parlamentul European. ActiveNews oferă AICI toate adresele

Mai multe organizații ale societății civile din Europa și România au început demersuri online către europarlamentari în vederea avertizării acestora asupra încălcărilor drepturilor fundamentale ale omului care ar decurge din adoptarea Pașaportului de Vaccinare la nivelul UE în urma votului programat pentru 28 aprilie a.c.. Astfel, organizația Notre Bon Droit din Belgia (Cont FB) oferă […]

Marea împădurire la Cluj. Reîncepe plantarea celor un milion de arbori

Marea împădurire la Cluj. Reîncepe plantarea celor un milion de arbori

Proiectul „Clujul Milion”, care constă în plantarea a un milion de arbori pe teritoriul județului Cluj, se reia de săptămâna viitoare, a anunțat Alin Tișe. Unul dintre noile proiecte ale Consiliului Județean (CJ) Cluj este plantarea a unui milion de arbori în județul Cluj, în următorii 10 ani. Proiectul va fi realizat printr-un parteneriat între […]