Anchete Online despre George Simion, „Premierul de AUR” Călin Georgescu și „Jobbikul de pe plaiurile natale”. Dezvăluiri: „Cum și-a creat Rusia un partid in România”

Anchete Online despre George Simion, „Premierul de AUR” Călin Georgescu și „Jobbikul de pe plaiurile natale”. Dezvăluiri: „Cum și-a creat Rusia un partid in România”

Un articol foarte bine documentat al colegului nostru, profesorul Florin Palas, fondator al Centrului Rezistenței Anticomuniste de la Brașov, împreună cu Bădia Ion Gavrilă Ogoranu, Doctorul Teofil Mija și cunoscutul scriitor anticomunist Vladimir Bukovski, sub președinția de Onoare a Părintelui Gheorghe Calciu, a provocat reacții imunde în mediul online și la rubrica de comentarii. Articolul reliefa adevărata față, cea de după masca de „naționalist”, a candidatului AUR la Senat în județul Neamț, Sorin Lavric, fost angajat al lui Gabriel Liiceanu la Editura Humanitas, în prezent pe plantația intelectualului proletcultist Nicolae Manolescu la România literară și director de programe la USR-ul aceluiași ayatollah bolșevic, totodată aplaudac al lui Vladimir Tismăneanu, Lucian Boia și Patapievici, fostul lui șef de la „Idei în dialog”, revista mogului penal Sorin Ovidiu Vîntu. Articolul îl trata marginal pe Lavric, fiind prezentate într-un context mai larg câteva afirmații ale „șefului Senatului” AUR privind Experimentul Pitești, care, potrivit autorului Humanitas, „înseamnă partea sinistră a specificului nostru românesc”. Am rămas uimiți să constatăm cum doi intelectuali unși cu toate cremele lui Pleșu și Liiceanu, ca filosoful Sorin Lavric și jurnalistul de la revista ezoterică „Formula As” Claudiu Târziu, co-președinte AUR, au drept adepți persoane cu un vocabular rudimentar, care se exprimă onomatopeic, ca la ușa cortului (uups). Dar aceasta ne-a adus aminte de afirmațiile respectatei doctorițe Adina Alberts care acuza că a fost atacată online de troli ruși și apoi șantajată pentru 10.000 de euro chiar de către celălalt co-președinte al partidului cu nume de casa de amanet, George Simion. N-ați făcut bine, tovarăși. Atacul trollilor ne-a determinat să căutăm date și din alte surse despre partidul AUR, o formațiune care pare făcută în excrescențele masonice ale Clubului de la Roma, mai precis chiar pe genunchii „Premierului AUR”, Călin Georgescu, fostul coleg de „Club” al lui Ion Iliescu-KGB, Mugur Isărescu – unul dintre cei trei cetățeni români membri ai ocultei Comisii Trilaterale și Serghei Celac – Cealîk, fost translator pentru limba engleză și limba rusă al președintelui
comunist al României Nicolae Ceaușescu, primul ministru de externe de
după 1989 în guvernul Petre Roman, iar în perioada 2002 – 2004 consilier
al președintelui Ion Iliescu. Și am găsit și alte istorii. Deloc puține. Iar acum le vom publica. Să vedem, pentru început, ce scriu și alți jurnaliști profesioniști și independenți. 

Jobbikul de pe plaiurile natale. Cum și-a creat Rusia un partid in România

AncheteOnline.Ro: De câteva zile încoace se tot agită cu resurse
uriașe aruncate in online, să se facă remarcat,  un partid așa zis
naționalist. Întâi a încercat să le spună românilor că este împotriva
restricțiilor legate de COVID, apoi a trecut la atac la adresa mai
multor instituții ale statului și bineînțeles, politicieni.

Aparent, nimic nou, totul se poate întâmpla intr-o campanie
electorală. 

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]