Ana Maria Prodan îl atacă pe Gigi Becali: „E vai de mama lui. El să fluiere la oi, atât poate”

Ana Maria Prodan îl atacă pe Gigi Becali: „E vai de mama lui. El să fluiere la oi, atât poate”

Ana Maria Prodan a transmis mesaje atât pentru patronul FCSB-ului, cât și pentru jucătorii cu care colaborează.

Ana Maria Prodan a dat declarații cu privire la scandalul dintre ea și Gigi Becali

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «Noi avem un contract, mergem cu el până la capăt», a declarat Anamaria Prodan.

„Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine. Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el, pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate” a mai adăugat Ana Maria Prodan.

Sursă text: gsp.ro

Sursă foto: digisport.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

Sinistrul Mediului, Tanczos Barna, a propus masacrarea unui număr mare de urși carpatini pentru că ar deranja drujbele colegilor săi de la UDMR. Locul urșilor carpatini este în rezervație, în habitatul lor natural nu în goana puștilor UDMR. Am încercat să-i filmăm discret, dar nu prea ne-a ieșit Doi urși foarte simpatici au descoperit camera […]