Alegerile au umplut terasele Clujului

Alegerile au umplut terasele Clujului

Alegerile au umplut terasele Clujului

Mare forfotă duminică la amiază în centrul orașului. După votare și slujba de la biserică, oamenii au socializat la terase.

Cea mai mare aglomerație a fost la cafenelele cu servire la geam, dar și pe terase, vremea dovedindu-se prietenoasă.

Mulți dintre clujeni au preferat terasele de pe Bulevardul Eroilor și din Piața Unirii, în timp ce Piața Muzeului era mai puțin frecventată ca altădată. 

Clujenii au ieșit la vot cu copiii, iar unii dintre ei au venit în oraș chiar și cu câinii din dotare. Cozi mari s-au format la comercianții de cafea și la cofetării.

Chelnerii de pe latura vestică a Pieței Unirii, mai precis cei de la terasele „de lux”, au avut mari probleme în a găsi locuri disponibile pentru clienți, în condițiile respectării legislației de pandemie.

În timp ce zona Eroilor era dominată de oameni trecuți de prima tinerețe, familiștii și tinerii s-au așezat la terasele din Unirii.

Printre VIP-urile care se relaxau la terase se numărau rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, vicepreședintele Consiliul Județean, Istvan Vakar, Avram Fițiu, candidat la primărie.

Unii dintre clujenii prezenți la promenadă au venit acasă din străinătate, chiar din SUA, astfel că discuțiile electorale au depășit cadrul românesc, ajungând până la bătălia dintre Donald Trump și Joe Biden.

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

China falimentează Muntenegru. UE nu vrea să ajute micuțul stat balcanic

China falimentează Muntenegru. UE nu vrea să ajute micuțul stat balcanic

Criza datoriilor cu care se con­fruntă Muntenegru, ţară aspirantă la statutul de membru al UE, scoate din nou la lumină influenţa exercitată de China în Balcanii de Vest. Guvernul ţării a solicitat recent ajutorul Bruxelles-ului în re­fi­nan­ţa­rea unui credit chinezesc de 1 miliard de euro pentru un proiect de auto­stra­dă nefinalizat, proiect care a aruncat […]

NATO: Rusia trebuie să pună capăt consolidării militare în apropierea Ucrainei

NATO: Rusia trebuie să pună capăt consolidării militare în apropierea Ucrainei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, i-a cerut marţi Rusiei să-şi retragă trupele pe care le comasează la frontiera cu Ucraina şi a subliniat că Alianţa Nord-Atlantică, nu Moscova, este cea care va decide dacă Ucraina va deveni membră a organizaţiei, informează Reuters, citată de Agerpres. Jens Stoltenberg ”În ultimele săptămâni Rusia a deplasat mii […]