Adrian Pătrușcă: De ce Marea Resetare ne-a condamnat Bătrânii la Moarte. Cu COVID sau fără COVID, cu vaccin sau fără vaccin, bătrânii noștri par iremediabil condamnați la moarte

Adrian Pătrușcă: De ce Marea Resetare ne-a condamnat Bătrânii la Moarte. Cu COVID sau fără COVID, cu vaccin sau fără vaccin, bătrânii noștri par iremediabil condamnați la moarte

Jurnalistul Adrian Pătrușcă de la EVZ, publicație cu care ActiveNews a stabilit un parteneriat, arată cum a condamnat pandemia la moarte bătrânii lumii. De la cazul din statul New York, aflat acum în atenția anchetatorilor americani, până la altele, din diverse colțuri ale lumii. Unde bătrânii au murit, așa cum se spune în popor, „ de inimă rea”. Sau, mai nou, după vaccinurile care urmau să le aducă „izbăvirea”.

Redăm mai jos editorialul semnat de Adrian Pătrușcă în EVZ:  

Cu COVID sau fără COVID, cu vaccin sau fără vaccin, bătrânii noștri par iremediabil condamnați la moarte.

O bombă atomică a explodat peste Ocean și toată presa occidentală îndeasă pâslă în urechile cititorilor ca nu cumva să audă bubuiala.

Împotriva administrației statului New York a fost declanșată o anchetă federală pentru modul catastrofal în care a gestionat azilurile de bătrâni în criza COVID.

Guvernatorul Andrew Cuomo a obligat azilurile să primească pacienți pozitivi COVID, externați din spitale. Rezultatul: o hecatombă.

Deși a fost avertizat că măsura este catastrofală, el a refuzat să o anuleze, menținând-o în vigoare încă cel puțin șase săptămâni.

Mai mult, Cuomo este acuzat că ascuns cifra reală a victimelor. Aceasta ar fi cu cel puțin 50% mai mare decât a raportat guvernatorul, afirmă procurorul statului, Letitia James.

După ce, zile la rând, Cuomo a respins acuzațiile, el a recunoscut joi că a raportat mai puțini morți de COVID în aziluri decât s-au înregistrat în realitate.

Potrivit noilor cifre scoase de Cuomo din sertar, cel puțin 12.743 de pacienți din aziluri au murit până pe 19 ianuarie anul acesta, față de numai 8.505, cât figurau în raportările inițiale.

Andrew Cuomo nu este un fitecine. Este una dintre personalitățile proeminente ale Partidului Democrat, numele său fiind vehiculat ca posibil candidat la președinție. A fost unul dintre dușmanii de moarte ai lui Trump.

Când a izbucnit epidemia, restricțiile draconice ale lui Cuomo au fost elogiate de presă și de toată stânga progresistă. În special închiderea bisericilor. Democrații au dat exemplu rigoarea de penitenciar a administrației Cuomo, punând-o în antiteză cu lejeritatea lui Trump.

Dacă acum obedientul și coruptul FBI a declanșat o investigație împotriva lui Cuomo, înseamnă că situația este groasă. Prea groasă pentru a putea fi mușamalizată.

n tot haloimăsul COVID, în care informațiile se contrazic de la o zi la alta, una singură a rămas neclintită și necontestată de la început și până azi: bătrânii sunt cele mai vulnerabile persoane și trebuie să aibă parte de o protecție specială.

Cu toate acestea, de un an de zile curg informații despre cum mor bătrânii pe capete în aziluri, în lumea întreagă.

Nu doar de COVID. Izolați de familii (dar, cum s-a văzut, nu și de alți bolnavi COVID), bătrânii au murit de inimă rea. Sau, cum scrie Associated Press, „de o stare mentală vecină cu disperarea,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut mai multe acțiuni în perioada 26-28 februarie. Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate în județul Cluj. Din totalul sancțiunilor contravenționale, 153 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în cadrul acțiunii, […]