Accident mortal pe un drum din Cluj! Impactul dintre două maşini a curmat o viaţă

Accident mortal pe un drum din Cluj! Impactul dintre două maşini a curmat o viaţă

Luni după-amiază s-a produs un accident rutier grav, soldat cu moartea unei persoane. Accidentul a avut loc la ieșire din localitatea clujeană Luna.

Aaccidentul rutier s-a petrecut astăzi pe DJ107F, direcția Luncani – Lunca Mureș.

Din primele informații, o conducătoare auto de 40 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa pe DJ107F, din direcția Luncani spre Lunca Mureș, ajunsă la intersecția cu DC67, ar fi efectuat un viraj la stânga.

Această manevră a efectuat-o fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe sensul opus, condus de un barbat de 58 de ani, din Timișoara.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei de 59 de ani, din Timișoara, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani, arată un comunicat al IPJ Cluj.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]