Accident cu doi morți în Bihor! Un alt tânăr, de 25 de ani, e în stop cardio respirator (FOTO / VIDEO)

Accident cu doi morți în Bihor! Un alt tânăr, de 25 de ani, e în stop cardio respirator (FOTO / VIDEO)

Tragedie pe DN 76, în localitatea bihoreană Drăgeşti. Două persoane au decedat, iar alte două sunt rănite, dintre care una în stare foarte gravă.

Anunţul a fost făcut printr-un SMS de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, conform căruia evenimentul s-a înregistrat lângă cabana Tăşad.

Din primele date, au fost implicate două maşini, care s-au lovit frontal.

„Apelul prin numărul de urgenţe 112 a intrat la ora 15.16. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, în afara localităţii bihorene Tăşad. Au fost implicate două autoturisme. Din nefericire, două persoane au suferit leziuni care le-au provocat decesul la faţa locului, alte două persoane sunt rănite”, a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, traficul rutier în zona producerii accidentului nu este blocat, se circulă pe un singur sens alternativ deocamdată.

„Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului rutier”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

UPDATE, ora 16.05: Tânăr în stop cardio respirator

Pe lângă cele două persoane rănite, un tânăr de 25 de ani e în stop cardio respirator.

„Din nefericire, două dintre persoanele implicate în accident, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 47 respectiv 50 de ani, din aceeaşi maşină, au decedat. Forţele de intervenţie au acţionat pentru acordarea primului ajutor şi asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat care prezenta contuzii şi fracturi, aflându-se în cod galben medical, şi pentru efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul unui bărbat în vârstă de 25 de ani aflat în stop cardio respirator, în cod roșu medical”, a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU.

În eveniment au fost implicate două autoturisme VW Golf.

Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă şi vizibilitate scăzută,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Totodată, 32,4% dintre copiii participanți la studiul menționat mai sus afirmă că au avut neînțelegeri cu părinții în ceea ce privește activitatea pe internet și timpul petrecut în mediul online. La rândul lor, părinții beneficiari ai programului Ora de Net consideră că cele mai mari provocări întâmpinate în folosirea internetului în familie sunt legate de […]

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]