4 motive care îl mână pe Gușă în lupta împotriva AUR

4 motive care îl mână pe Gușă în lupta împotriva AUR

Cozmin Gușă a lansat atacuri nefondate asupra conducerii AUR, acuzându-l pe Marius Lulea, președintele Alianței, de colaborări cu SIE, fără a aduce niciun fel de dovadă.

Oare ce-l îndeamnă pe Gușă să aducă atingeri imaginii partidului AUR și conducerii sale? Iată 4 motive:

1. Resentimentul personal. Gușă a făcut și el un partid „de la zero”, numit Partidul Inițiativa Națională (PIN), dar a eșuat lamentabil. Gușă a candidat personal ca independent la Primăria Capitalei și nu a luat decât 1-2%. Din acest motiv, este gelos pe succesul AUR.

2. Narcisismul și megalomania lui Gușă. Frustrat ca nu mai reprezintă nimic, Gușă aruncp periodic pe piață câte o fantasmagorie pentru a mai atrage atenția asupra lui și pentru a pretinde ca este inițiat în marile secrete ale politicii.

3. Afilierea la PSD. Gușă se teme că AUR ar putea atrage electoratul PSD, din anumite categorii sociale, reducân astfel bazinul electoral al social-democraților.

4. Ostilitate față de activitatea unionistă a lui George Simion. Pe când Simion organiza marșuri ale Acțiunii 2012 la București și Chișinău, Gușă era consultantul oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc, cetățean al Federației Ruse.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

28.000 de doze de  Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

28.000 de doze de Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV) luni soseşte în România o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 214.110 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale […]

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Instituțiile statului sunt căpușate de indivizi unși politic care acționează împotriva intereselor statului român și, evident, în favoarea unor interese străine.Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, refuză să acționeze legal pentru îndepărtarea inscripției în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada Primăriei Gheorgheni. Inscripția în cauză, specifică sistemului administrativ din Ungaria, este ilegală. Ea este ilegală […]