279 de noi cazuri de Covid-19 în Bihor şi 6 decese. Record și la nivel național: aproape 10.000 de diagnosticări

279 de noi cazuri de Covid-19 în Bihor şi 6 decese. Record și la nivel național: aproape 10.000 de diagnosticări

Un nou record, de 279 de noi cazuri nou diagnosticate în ultimele 24 de ore, s-a înregistrat în Bihor, conform raportării de joi a Grupului de Comunicare Strategică. În total, numărul celor diagnosticaţi a ajuns la 7.797 în judeţ. Un dublu nou record s-a înregistrat şi la nivel naţional: aproape 10.000 de diagnosticări şi 1.014 pacienţi la Terapie Intensivă.

Pe plan local, sursele BIHOREANULUI spun că, de fapt, numărul celor diagnosticaţi în judeţ este mai mare.

Noile date vin după ce în ultimele 24 de ore au fost făcute în total 931 de teste (362 la Municipal, 85 la Marghita şi 484 la Judeţean). Noii diagnosticaţi au domiciliile în Oradea, Salonta, Aleşd, Beiuş, Sântandrei, Sânmartin, Borş, Oşorhei, Alparea, Tărian, Ghiorac, Câmpani, Şuncuiuş (comuna Finiş), Remetea, Curtuişeni, Surduc, Săldăbagiu de Munte, Sălard, Homorog, Urvind, Uileacu de Criş, Varasău, Tileagd, Lăzăreni, Pădurea Neagră, Săcădat, Cihei, Bălnaca, Topa de Criş, Bulz, Chistag, Lugaşu de Jos, Pietroasa, Ştei, Chistag, Vadu Crişului, Santăul Mare,Gepiu, Santăul Mic, Sântion, Leş, Gurani, Meziad, Brusturi, Tărcaia, Burda, Vărzarii de Jos, Marghita, Petrileni, Calea Mare, Cihei, Gurani, Saud, Săcueni, Valea lui Mihai, Chiribiş, Marghita, Almaşu Mare, Cuzap, Suplacu de Barcău, Bălaia, Duşeşti, Biharia, Cenalos, Sălard, Cuzap, Galoşpetreu, Cherechiu, Buduslău, Curtuişeni, Cordău, Dumbrava de Codru, Bălnaca Groşi, Olcea şi Husasău de Tinca.

Pe de altă parte, sursele BIHOREANULUI spun că s-au înregistrat şi 6 decese în rândul unor pacienţi care aveau Covid, astfel că numărul total al bihorenilor care s-au stins de la începutul pandemiei a ajuns la 249.

Numărul cazurilor active din judeţ a ajuns, joi dimineaţă, la 3167. Numărul persoanelor vindecate era de 4.746, cu 118 mai multe decât miercuri.

Joi dimineaţă, în Bihor erau 449 de persoane internate, iar 27 paturi de la secţia de ATI erau ocupate.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Totodată, 32,4% dintre copiii participanți la studiul menționat mai sus afirmă că au avut neînțelegeri cu părinții în ceea ce privește activitatea pe internet și timpul petrecut în mediul online. La rândul lor, părinții beneficiari ai programului Ora de Net consideră că cele mai mari provocări întâmpinate în folosirea internetului în familie sunt legate de […]

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]