13.242 de cadre medicale vaccinate anti COVID/ O singură persoană vaccinată a prezentat o reacţie adversă uşoară

13.242 de cadre medicale vaccinate anti COVID/ O singură persoană vaccinată a prezentat o reacţie adversă uşoară

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis, sâmbătă, că 1.586 de cadre medicale, au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, numărul total ajungând la 13.242. O singură persoană vaccinată a prezentat o reacţie adversă uşoară.

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis, sâmbătă, că, până la ora 17.00, u fost vaccinate alte 1.586 de cadre medicale, numărul total ajungând la 13.242.
 
”Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 1 reacţie comună şi minoră, dintre care: 1 reacţie generală. Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020): 27 reacţii comune şi minore, dintre care: 4 reacţii locale cu durere la locul injectării; 23 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie)”, au transmis autorităţile. 
 
Acestea precizează că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.
 
Campania de vaccinare a început în 27 decembrie. 
 
Până acum, România a primit două tranşe de vaccin, 10.000 în prima transă, cea din 25 decembrie, şi peste 140.000 în cea de-a doua tranşă. 
 

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]