​VIDEO A înscris un gol important, s-a dezbrăcat aproape complet și acum riscă sancțiuni: „Sper că soţia mea nu a văzut nimic”

​VIDEO A înscris un gol important, s-a dezbrăcat aproape complet și acum riscă sancțiuni: „Sper că soţia mea nu a văzut nimic”

Fotbalistul echipei Guarani, Raul Bobadilla, riscă sancţiuni după ce săptămâna trecută s-a bucurat la un gol dezbrăcându-se aproape complet.

La meciul Libertad – Guarani, scor 1-3, disputat în 24 decembrie în play-off-ul campionatului paraguayan, Bobadilla a înscris un gol în minutul 86. După ce a marcat, jucătorul s-a dezbrăcat complet în partea de sus şi şi-a tras în jos şortul.

La sfârşitul meciului, Bobadilla şi-a cerut iertare pentru felul în care s-a comportat.

“Îmi pare rău că am sărbătorit astfel. Sper că soţia mea nu a văzut nimic… Ar trebui să rămână calmă, tot ce am făcut este pentru ea. Da, mi-am tras cam jos şortul”, a afirmat fotbalistul.

Gestul lui Bobadilla de după gol a atras numeroase reacţii în social media, ceea ce a convins Comisia de Disciplină să deschidă o anchetă. Astfel, jucătorul riscă o amendă sau o suspendare, potrivit News.ro.

Guarani și Olimpia Asuncion se vor duela miercuri, de la ora 19:30 (ora locală), în finala campionatului paraguayan de fotbal.

Raul Bobadilla a evoluat pentru echipe precum Borussia Monchengladbach, Young Boys Berna, FC Basel sau FC Augsburg.

Olimpistas exigen que Raúl Bobadilla sea suspendido por este festejo. Así como a Pollo Recalde como cuando mostró los genitales y lo castigaron con 4 partidos. pic.twitter.com/6jYT7Cd2ku

— Ale Silva (@alesilvaper) December 24, 2020

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Sarea și oamenii – O istorie care a început acum 8.000 de ani, în România

Sarea și oamenii – O istorie care a început acum 8.000 de ani, în România

Sarea a fost extrem de importantă pentru oamenii de acum mii de ani fiindcă, pe de o parte, este o substanță indispensabilă vieții, iar pe de altă parte, datorită credinței universale privind originea ei divină, a fost „aurul alb” al omenirii. Cele mai vechi dovezi arheologice din lume privind exploatarea sării, de acum 8.000 de […]