​Liga 2: Ovidiu Stângă, noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948

​Liga 2: Ovidiu Stângă, noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948

​Ovidiu Stângă a fost numit la conducerea tehnică a echipei FC U Craiova, liderul ligii secunde, a anunţat clubul oltean.

„Iată că istoria ne pune în situaţia ca, după 15 ani, antrenorul Ştiinţei să devină tot Ovidiu Stângă, cel care a reuşit să obţină promovarea în Liga I, în sezonul 2005-2006. Sperăm că divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani şi să putem promova în Liga I în anul ce urmează”, se arată pe site-ul clubului.

Fost jucător la echipe ca Universitatea Craiova, Salamanca, PSV Eindhoven, Dinamo, Helmond Sport, Stângă, 48 de ani, a mai antrenat formaţia U Craiova în 2006 şi CS Universitatea Craiova, în sezonul 2013/2014. El a mai pregătit echipa de tineret a clubului PSV Eindhoven şi a lucrat la reprezentativele de tineret U 18 şi U19.

Stângă îl înlocuieşte la gruparea olteană pe preparatorul fizic Dan Vasilică, tehnician care a preluat formaţia ca interimar, la 13 octombrie, după ce italianul Nicolo Napoli şi-a reziliat contractul, informează Newws.ro.

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Eliminată încă din optimi în Champions League și ratând un deceniu de dominație în Serie A, Juventus vrea un nou antrenor după finalizarea sezonului actual. Dorit ca tehnician este nimeni altul decât Zinedine Zidane. Multe voci vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid, iar ruptura s-ar putea produce în următoarele săptămâni. Chiar dacă […]