​EHF European League: Remiză între Kuban Krasnodar și Dunărea Brăila

​EHF European League: Remiză între Kuban Krasnodar și Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila a terminat la egalitate în deplasare cu echipa rusă Kuban Krasnodar, 25-25 (15-13), duminică, în Grupa D a competiţiei feminine de handbal EHF European League, informează Agerpres.

Dunărea Brăila a controlat meciul în cea mai mare parte a sa, dar a avut o cădere pe final şi putea pierde partida.

În prima repriză, formaţia brăileană a condus chiar la cinci goluri, 8-3 şi 12-7, iar la pauză a avut un avans de două goluri, 15-13.

Kuban a condus pentru prima oară în acest meci în min. 36, cu 17-16 şi 18-17, dar Dunărea a revenit la cârma jocului şi s-a desprins la 24-20 (min. 47). Pentru echipa antrenată de croatul Neven Hrupec a urmat o perioadă de 12-13 minute în care nu a reuşit să înscrie, iar gazdele, antrenate de legendarul Evgheni Trefilov, au punctat de cinci ori şi au trecut în avantaj (58), cu 25-24. Jovana Sazdovska a marcat golul egalării (25-25), cu 30 de secunde înainte de final, iar Dunărea a rezistat ultimului atac.

Pentru brăilence au înscris Maria Kanaval 7 goluri, Marina Dmitrovic 7, Elena Dache 4, Jovana Sazdovska 3, Alina Czeczi 1, Cătălina Pisică 1, Nicoleta Safta 1, Tamires Morena Lima de Araujo 1.

Golurile echipei ruse au fost reuşite de Diana Golub 9, Maria Dudina 4, Elena Smirnova 6, Anastasia Listopad 2, Iava Savinova 2, Alexandra Davidenko 1, Ksenia Truhina 1.

Kuban a ratat trei aruncări de la 7 metri, iar Dunărea una.

Au arbitrat Victor Serdiuc şi Dorian Sîrbu, ambii din Republica Moldova, iar delegat EHF a fost rusul Oleg Tarasikov.

Duminică are loc şi meciul Fleury Loiret Handball – Siofok KC.

Dunărea ocupă primul loc, cu 3 puncte. Brăilencele vor juca următorul meci pe 23 ianuarie,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]